Apparatuur

Yvonne Austin werkt uitsluitend met hoogwaardige CE gekeurde medische kwaliteit apparatuur. Goede kwaliteit apparatuur is duur, onze prijzen zijn hieraan gerelateerd. Goedkoop = veelal duurkoop

Kijk u alstublieft uit voor veelvuldig in gebruik zijnde inferieure China Export apparatuur. Wij zien vrijwel dagelijks de problemen die deze apparatuur kan veroorzaken, in de ergste gevallen littekens en in het meest gunstige geval blijft een optimaal resultaat uit. Dit is pas echt zonde van uw geld.

Apparatuur

– Quanta Q-plus switched laser: 532 nm (NdYag), 694 nm (Ruby) en 1064 nm (NdYag). Maximaal resultaat, minimaal aantal behandelingen, alle kleuren inkt.

– Cryo 6 koelsysteem voor maximaal comfort tijdens de behandeling en beter herstel erna.

– MedArt KTP laser (532 nm) voor het verwijderen van couperose/bloedvat.

– Fractional laser (Er-Yag 2940 nm) voor huidverjonging en versteviging.

Laserclinic Groningen werkt met de meest geavanceerde lasers voor snelle optimale resultaten.

Voor het verwijderen van tatoeages werken we met de Quanta Plus Q-switched laser met 3 golflengtes voor de verwijdering van álle kleuren inkt. Hiermee onderscheiden wij ons van andere tatoeage praktijken die werken met 2 golflengtes, waarmee niet alle kleuren inkt snel en efficiënt kunnen worden verwijderd.

Voor, tijdens en na uw behandeling koelen wij de huid met het hier speciaal voor ontworpen, Cryo 6 koelsysteem. Uw huid herstelt niet alleen beter, maar het koelen draagt tevens bij aan het comfort tijdens en na de behandeling; er is aanzienlijk minder pijn en de koeling vermindert zwelling en een branderig gevoel.

Couperose, bloedvaatjes en pigmentvlekken worden behandeld met de MedArt KTP laser. Deze laser is bijzonder effectief en zorgt voor duidelijk zichtbare verbetering in slechts enkele behandelingen.

Rimpels, verslapping, craquelé en huidveroudering in het gezicht, maar ook op de handen en het decolleté, zijn zeer goed te verbeteren met Tixel. Afhankelijk van de mate van huidveroudering kunnen er meerdere behandelingen noodzakelijk zijn.

Q-Plus HD Laser_Clinic_6046_4_XX (Small)