Laserbehandelingen

Laserclinic is gespecialiseerd in laserbehandelingen. Onze medische klasse lasers worden gebruikt om diverse huidaandoeningen effectief en optimaal te behandelen. Met behulp van verschillende lasers en golflengtes behandelen we tattoos, couperose, bloedvaatjes, pigmentvlekken en huidveroudering.

Voor de verbetering van rimpels en huidveroudering maken we gebruik van de Fractional Erbium laser. Deze laser (2940nm) behandeling vermindert rimpels, fijne lijntjes en verbetert de huidstructuur, waardoor de huid zichtbaar verjongt. Ook (acné)littekens kunnen aanzienlijk worden verbeterd met deze laser. Afhankelijk van de mate van veroudering zijn er verschillende behandelmogelijkheden.

Voor de behandeling van couperose gebruiken we de MedArt KTP laser met een golflengte van 532nm. Deze golflengte is optimaal voor het verwijderen van bloedvaatjes en pigmentvlekken (ouderdomsvlekken). Gemiddeld zijn er slechts 2 á 3 behandelingen noodzakelijk voor een uitstekend resultaat.

De Quanta Plus C tatoeage laser maakt gebruik van 3 golflengtes en verwijdert niet alleen zwarte tattoos, maar ook de ‘moeilijke’ pigmenten blauw, groen en geel. Alle kleuren tattoos kunnen door laserclinic met succes behandeld worden. Door de nauwkeurigheid van de laser is het ook mogelijk om delen van tattoos te behandelen.

Laserbehandelingen
Laserbehandelingen