PRX-T33

TCA peeling 2.0, zonder vervelende bijwerkingen en/of downtime!

Een uniek formule die anders werkt dan een gebruikelijke TCA peeling. Deze gepatenteerde formule is een combinatie van TCA met waterstofperoxide en geeft uw huid onmiddellijk een boost met direct zichtbaar resultaat.

Al na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en u ziet weer een natuurlijke glans en algehele verjonging.

Voor een verouderde en verslapte huid geeft de PRX-T33 de beste resultaten in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en textuur van de huid aanzienlijk. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd, de huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 – 8 maanden aan na de kuur.

SkinClinic combineert de PRX-T33 behandeling met micro-needling voor het meest optimale resultaat.

Hoe vaak?

Voor de verouderde verslapte huid: kuur van 4 tot 6 wekelijkse behandelingen gecombineerd met micro-needling (effect houdt 6-8 maand aan) Als oppepper voor een feestje of speciale gelegenheid: eenmalig Voor onderhoud raden wij 2 x per jaar een kuur van 4 aan.

Locaties

PRX is geschikt voor gezicht, hals, decolleté en handen

Hoe werkt het?

De 3 belangrijkste componenten, waterstofperoxide, trichloorazijn (TCA) en kojinezuur werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Deze behandeling kent geen hersteltijd; dus geen vervelling of vervelende roodheid. U kunt gelijk weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

Doet het pijn?

Afgezien van een licht prikkelend gevoel is de behandeling geheel pijnloos.

Wat kost het?

  • Combi PRX / Micro-needling: €189,00 per behandeling
  • Kuur van 4: €675,00 (korting van €81,00)
  • Zonder Micro-needling: €125,00 per behandeling
  • Kuur van 4: €450,00 (korting €50,00)