Rimpels verwijderen

Rimpels ontstaan omdat de algehele huidconditie en met name het bindweefsel naarmate we ouder worden verslechterd. Het ‘matras’ van onze huid zakt langzaam maar zeker in en heeft steeds minder veerkracht.

Ook de elasticiteit gaat achteruit waardoor verslapping ontstaat. Huidveroudering wordt zowel genetisch als door ‘lifestyle’ bepaald. Zon, stress, slechte huidverzorging en/of voeding kunnen het proces versnellen. Gelukkig is het mogelijk om huidveroudering te herstellen en kunnen zowel de huidconditie als bestaande rimpels en lijntjes worden verbeterd.

Afhankelijk van het type rimpel wordt er gekozen voor de meest effectieve behandelmethode. Er kan gekozen worden tussen Tixel, PlexR of Injectables of een combinatie van deze behandelingen. Tijdens het consult wordt er beoordeeld welke behandeling(en) er van toepassing is/zijn.

Eén van de meest effectieve behandelingen hiervoor is fractional laser. Fractional laser creeert minuscule gaatjes in de huid en veroorzaakt warmte. De combinatie zorgt voor een herstel reactie die de huid zowel verstevigd als verstrakt waardoor rimpels en fijne lijntjes vervagen en de hele huidconditie verjongt.

Niet alleen het gezicht veroudert, ook op hals, decollete en handen is huidveroudering zichtbaar. Fractional laser zorgt ook hierbij voor een zichtbare verjonging.